امروز : جمعه ۳۱ شهریور ۱۳۹۶
شمارش معکوس تا برگزاری کنفرانس
برگزاری همایش به پایان رسیده است.
تعداد ثبت نامی ها تا این لحظه

تعداد ثبت نامی ها تا کنون

تاریخ های مهم همایش
تاریخ پذیرش مقالات »
1396/04/19
تاریخ اعلام نتایج داوری »
1396/04/17
آخرین مهلت ثبت نام با تخفیف »
1396/04/01
آخرین مهلت ثبت نام »
1396/04/20
آمار بازدید سایت
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید کل :
قالب ارائه مقالات شفاهی

قالب ارائه مقالات پوستر

انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت
1396/03/10

«حضور شرکت ها و تامین کنندگان کالا و خدمات حوزه حریق می تواند گامی موثر برای ارتقای سطح دانش فرماندهی عملیات اطفای حریق باشد» علی احمدی دبیر کنفرانس ملی فرماندهی عملیات اطفای حریق در دیدار با مهندس آهنگران دبیر محترم انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت (استصنا) اعلام کرد. در این جلسه که با حضور دبیر محترم استصنا در محل دبیرخانه کنفرانس فرماندهی عملیات اطفای حریق در دانشگاه علم و فرهنگ مورخه 96/03/08 برگزار شد تفاهماتی جهت حضور شرکت های عضو استصنا با امتیازات ویژه در کنفرانس نیز حاصل شد که بزودی منتشر خواهد شد.
ضمن اینکه از طرف این انجمن پیشنهاد شد پانل تخصصی با عنوان "نقش تجهیزات در عملیات اطفای حریق" نیز در برنامه های روز کنفرانس جهت غنای علمی هر چه بیشتر این کنفرانس برگزار گردد که با استقبال دبیرو تیم علمی کنفرانس مورد تایید قرار گرفت.