امروز : جمعه ۳۱ شهریور ۱۳۹۶
شمارش معکوس تا برگزاری کنفرانس
برگزاری همایش به پایان رسیده است.
تعداد ثبت نامی ها تا این لحظه

تعداد ثبت نامی ها تا کنون

تاریخ های مهم همایش
تاریخ پذیرش مقالات »
1396/04/19
تاریخ اعلام نتایج داوری »
1396/04/17
آخرین مهلت ثبت نام با تخفیف »
1396/04/01
آخرین مهلت ثبت نام »
1396/04/20
آمار بازدید سایت
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید کل :
قالب ارائه مقالات شفاهی

قالب ارائه مقالات پوستر

جلسه مشترک با هولدینگ خلیج فارس
1396/03/29

بمنظور بیان ضرورت، جایگاه و نقش فرماندهی عملیات اطفای حریق و نیز اطلاع رسانی هر چه بهتر کنفرانس، جلسه ای با حضور دبیر کنفرانس، جناب آقای دکتر علی احمدی، و نیز تمامی روسای hse شرکت های زیر نظر هلدینگ خلیج فارس برگزار گردید. این جلسه که میزبانی آن بر عهده جناب مهندس خادمیان، رییس محترم hse هلدینگ خلیج فارس بود، در مورخه ۳/۲۷/ 96 در ستاد مرکزی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا اشاره ای به حوادث گذشته و همچنین فرمایشات مقام عالی وزارت نفت در خصوص کمبود فرماندهان عملیات اطفای حریق شد و سپس با ذکر ارکان کنفرانس و مقدمات انجام شده تاکنون، پیرامون جنبه های کنفرانس بحث و تبادل نظر شد.
در ادامه این نشست مهندس قاسم آبادی دبیر اجرایی کنفرانس با توضیحاتی در رابطه با  دارا بودن مجوز پایگاه استنادی علوم جهان اسلام،isc، و نحوه پذیرش مقالات ارائه و همچنین با ذکر عناوین پانل ها و کارگاه های درنظر گرفته شده در این رویداد، تلاش های کمیته علمی کنفرانس بیان شد.
در خاتمه اشاره ای به توانایی دانشگاه در برگزاری رویدادهای بزرگی نظیر این کنفرانس گردید و در مورد ظرفیت پذیرش هفتصد نفره مرکز همایش های بین المللی دانشگاه علم و فرهنگ (تالار وحدت) و نیز سالن پانل ها، کارگاه ها و ارائه مقالات صحبت شد.