امروز : یکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۶
شمارش معکوس تا برگزاری کنفرانس
برگزاری همایش به پایان رسیده است.
تعداد ثبت نامی ها تا این لحظه

تعداد ثبت نامی ها تا کنون

تاریخ های مهم همایش
تاریخ پذیرش مقالات »
1396/04/19
تاریخ اعلام نتایج داوری »
1396/04/17
آخرین مهلت ثبت نام با تخفیف »
1396/04/01
آخرین مهلت ثبت نام »
1396/04/20
آمار بازدید سایت
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید کل :
قالب ارائه مقالات شفاهی

قالب ارائه مقالات پوستر

جلسه با شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور
1396/03/31

جلسه با شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

توجه به مسئله حریق و آتش سوزی در ساختمان های شهری یکی از اصلی ترین مسایل در طراحی، ساخت و بهره برداری ساختمان ها بوده که با توجه به قانون گذاری های انجام شده، می‌بایست بطور کامل رعایت ‌و پیاده سازی گردد.
پیرو اهمیت موضوع حریق و فرماندهی عملیات اطفا، شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور، طی مصوبه ای حمایت معنوی خود را از کنفرانس ملی فرماندهی عملیات اطفای حریق اعلام نموده بود که به تبع آن مصوبه، جلسه ای به میزبانی نایب رئیس اول شورای مرکزی، جناب آقای دکتر بهادری و با حضور دبیر کنفرانس، جناب آقای دکتر احمدی و دبیر اجرائی کنفرانس جناب آقای مهندس قاسم آبادی در مورخه ۲۸ خرداد ماه سال جاری در محل شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان برگزار گردید.

حضور سازمان NFPA، شرکت های بین المللی صاحب دانش و تخصص اطفای حریق، شرکت های مهندسی مشاور و نیز کسب مجوز پایگاه استنادی علوم جهان اسلام جهت اعتبار بخشی به مقالات پذیرش شده تنها بخشی از موارد و برنامه ریزی های انجام شده بود که بخوبی به سمع و نظر دکتر بهادری رسید.

در این جلسه سازنده، در رابطه با شیوه های همکاری شورای مرکزی با دبیرخانه کنفرانس، نحوه اطلاع رسانی و ثبت نام جامعه مهندسی بواسطه حمایت های شورا، بحث و تبادل نظر شد.